Αρχική Σελίδα

DE Xin Sheng (Shenzhen) Industrial Co., LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η βιομηχανική Co. ΕΠΕ DE Xin Sheng Shenzhen καθιερώθηκε το 2010 που βρίσκεται σε Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής για να παραγάγουμε όλα τα είδη γάντζου και βρόχου και σχετικά προϊόντα όπως το καλώδιο γάντζων και βρόχων, η ταινία συνδέσμων, ο πλάτη με πλάτη σύνδεσμος, το αυτοκόλλητο hook&loop, ο δεσμός καλωδίων βρόχων γάντζων, το λουρί γάντζων και βρόχων και άλλα υλικά συνδέσμων, όπως το ελαστικό, webbing κ.λπ. Εστιάζουμε στο σχεδιασμό, την έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή και την πώληση των προϊόντων καθημερινά-χρήσης. Έχουμε τα διάφορα μόνος-αναπτυγμένα σχέδια και τις φόρμες για σας που επιλέγετε. Απολαμβάνουμε μια υψηλή φήμη μεταξύ των μερών των πελατών για την υπηρεσία αγαθών και μεταπωλήσεων καλής ποιότητας. OEM&ODM οι διαταγές χαιρετίζονται θερμά πάντα. Μας ελάτε σε επαφή με σήμερα και θα δημιουργήσουμε ειλικρινά και θα μοιραστούμε την επιτυχία με σας στον ερχομό days.we ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας βάσει των αμοιβαίων οφελών μας στο κοντινό μέλλον!

Κίνα DE Xin Sheng (Shenzhen) Industrial Co., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η βιομηχανική Co. ΕΠΕ DE Xin Sheng Shenzhen καθιερώθηκε το 2010 που βρίσκεται σε Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής για να παραγάγουμε όλα τα είδη γάντζου και βρόχου και σχετικά προϊόντα όπως το καλώδιο γάντζων και βρόχων, η ταινία συνδέσμων, ο πλάτη με πλάτη σύνδεσμος, το αυτοκόλλητο hook&loop, ο δεσμός καλωδίων βρόχων γάντζων, το λουρί γάντζων και βρόχων και άλλα υλικά συνδέσμων, όπως το ελαστικό, webbing κ.λπ. Εστιάζουμε στο σχεδιασμό, την έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή και την πώληση των προϊόντων καθημερινά-χρήσης. Έχουμε τα διάφορα μόνος-αναπτυγμένα σχέδια και τις φόρμες για σας που επιλέγετε. Απολαμβάνουμε μια υψηλή φήμη μεταξύ των μερών των πελατών για την υπηρεσία αγαθών και μεταπωλήσεων καλής ποιότητας. OEM&ODM οι διαταγές χαιρετίζονται θερμά πάντα. Μας ελάτε σε επαφή με σήμερα και θα δημιουργήσουμε ειλικρινά και θα μοιραστούμε την επιτυχία με σας στον ερχομό days.we ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας βάσει των αμοιβαίων οφελών μας στο κοντινό μέλλον!

 

DE Xin Sheng (Shenzhen) Industrial Co., LTD DE Xin Sheng (Shenzhen) Industrial Co., LTD DE Xin Sheng (Shenzhen) Industrial Co., LTD DE Xin Sheng (Shenzhen) Industrial Co., LTD DE Xin Sheng (Shenzhen) Industrial Co., LTD DE Xin Sheng (Shenzhen) Industrial Co., LTD
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : κανένας

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 10000-100000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 60% - 70%